Moje čeština

Čeština nemusí být nuda

Pravidla diskuze

Vydáno dne 01.01.2013 od Jana Skřivánková

  1. Dotazy se musí týkat daného článku, nebo tématu založené diskuze. Pokud Váš dotaz s vláknem nesouvisí, založte prosím nové diskuzní vlákno.
  2. Pokud zakládáte nové vlákno, nezapomeňte ho pojmenovat. Název by měl souviset s Vaším dotazem. Vyhněte se prosím názvům typu Pomoc, Potřebuji poradit, Jsem zoufalá, Čeština apod.
  3. Svůj dotaz prosím formulujte co nejpřesněji, abychom Vám mohli co nejlépe poradit. Dejte si s pokládáním dotazu práci, nestačí napsat jen nabít pušku?, Jana a David Novákovi apod.
  4. Rádi Vám pomůžeme, ale domácí úkoly za Vás nevypracujeme. Rádi Vám vysvětlíme, co s úkolem dělat, jak při něm postupovat, jeho vypracování ale už musíte zvládnout sami. Pokud do diskuze pouze přepíšete zadání úkolu, bude Váš příspěvek vymazán.
  5. Stránky Moje čeština také neslouží ke kontrole celých domácích úkolů, slohových prací a referátů. Pokud máte při psaní zadaných prací konkrétní dotazy, pokusíme se Vám na ně odpovědět. Vypracování je však už na Vás.
  6. Na našich stránkách není povoleno vypracovávat za někoho jiného jakékoliv domácí úkoly a práce.
  7. Příspěvky nesmí obsahovat sprostá slova nadávky, nesmí být urážlivé či jakkoliv diskriminační. Neposílejte prosím žádné příspěvky, které by mohly být v rozporu se zákonem či dobrými mravy.
  8. Před položením dotazu prosím nejdříve použijte vyhledávání. Je možné, že stejný dotaz již někdo položil, nebo o stejné problematice píšeme v některém z našich článků.
  9. Na stránky Moje čeština je zakázáno vkládat jakoukoliv reklamu a samoúčelné odkazy na webové stránky.
  10. Příspěvky, které porušují některé z těchto pravidel, budou smazány.

Věříme, že tato pravidla přispějí k pohodové a smysluplné diskuzi na našich stránkách a lépe Vám pomohou při vyhledávání potřebných informací. Děkujeme za jejich dodržování.


Čeština s maňásky

Zábavná aplikace na výuku vyjmenovaných slov, určování pádu, psaní ú/ů a i/y po měkkých a tvrdých souhláskách. Obsahuje celkem 8 756 testových otázek s vysvětlením správné odpovědi, 8 výukových her a vysvětlení potřebné teorie.

Vyzkoušet zdarma Češtinu s maňásky

Verze pro tisk

Články ze stejné rubriky: