Moje čeština

Čeština nemusí být nuda

Diskuzní fórum a komentáře i pro neregistrované

Vydáno dne 13.01.2015 od Jana Skřivánková

Od 6. ledna 2015 mohou přidávat na naše stránky komentáře také neregistrovaní uživatelé. Bez registrace můžete nově nejen reagovat pod jednotlivými články, ale také zakládat nová vlákna. V nich se můžete ptát na to, co vás v češtině zrovna trápí. Novinka je zatím ve zkušebním provozu, uvidíme, jak se v praxi osvědčí.

Diskuzní fórum najdete v patičce strany pod názvem Zeptat se. Zde můžete i sledovat, jaké příspěvky a komentáře u nás zrovna přibyly. Při vkládání příspěvků dodržujte prosím pravidla diskuze. Příspěvky, které tato pravidla nedodržují, mohou být smazány.

Pokud nenajdete svůj dotaz na místě, na které jste ho vložily, je pravděpodobné, že se netýkal původní diskuze a byl přemístěn do samostatného vlákna. V takovém případě ho najdete v diskuzním fóru v sekci Poradna. Přesouvání dotazů do samostatných vláken, ač to tak třeba nevypadá, poměrně dost času. Pečlivě si tedy prosím rozmyslete, kam dotaz vkládáte. Ušetříte nám tím mnoho času, který můžeme zužitkovat při další práci na stránkách.

Budeme se těšit na Vaše komentáře, reakce a dotazy.

Za tým Moje čeština Jana Skřivánková


Čeština s maňásky

Zábavná aplikace na výuku vyjmenovaných slov, určování pádu, psaní ú/ů a i/y po měkkých a tvrdých souhláskách. Obsahuje celkem 8 756 testových otázek s vysvětlením správné odpovědi, 8 výukových her a vysvětlení potřebné teorie.

Vyzkoušet zdarma Češtinu s maňásky

Copyright info: Verze pro tisk

Články ze stejné rubriky: