Soutěž o tři poukázky do knihkupectví

Vydáno dne 05.12.2008

Zapojte se do naší soutěže a nechte si od nás nadělit pod stromeček poukázku na nákup knížky.



Průběh soutěže

Do naší soutěže se může zapojit každý registrovaný návštěvník našich stránek. Pokud ještě nejste zaregistrovaní, nevadí, můžete tak udělat i v průběhu soutěže. Registrace Vás k ničemu nezavazuje a je zcela zdarma. Je však podmínkou pro účast v soutěži. Pokud už jste registrovaní na helpforenglish.cz, Vaše registrace automaticky platí i pro naše stránky.

Soutěžní úkol zní: Pošlete nám mnemotechnickou pomůcku, která se týká českého jazyka, případně literatury. Může se jednat o pomůcku, kterou znáte ze školy nebo z nějaké knihy, můžete ji však vymyslet sami. Originalita se oceňuje a fantazii se meze nekladou. Mnemotechnická pomůcka je taková pomůcka, která nám slouží pro lepší zapamatování nějaké poučky nebo nějakého pravidla. Například básnička Děti, oči, uši - tvrdé Y jim sluší. Díky ní si můžete snadněji zapamatovat, že u těchto podmětů musíte v příčestí minulém napsat tvrdé Y, přestože jde o rod střední. Jako platné soutěžní příspěvky nebudou brány mnemotechnické pomůcky, které naleznete na našich stránkách.

Jak poslat svůj příspěvek?

Soutěžní příspěvky odešlete jako soukromou zprávu pomocí našeho interního systému soukromých zpráv. Aby bylo možné zprávu odeslat, musíte být na našich stránkách zalogováni (použijte k tomu přihlašovací okénko v levém horním rohu stránek). Jste-li přihlášeni, klikněte na ikonku tužky vedle jména autora tohoto článku dole v podpisu. Jako předmět zprávy napište slovo soutěž. Do textu zprávy uveďte nejprve svoje celé jméno a příjmení, e-mailovou adresu a plnou poštovní adresu. Tyto informace samozřejmě nebudou zveřejněny, ale potřebujeme je pro případné zaslání výhry.Poté na další řádek napište Vaši mnemotechnickou pomůcku.

POZOR: Každý smí soutěžit pouze pod jedním uživatelským jménem. Pokusy o podvod budou trestány diskvalifikací v této i ve všech příštích soutěží na stránkách Help for English.

Své odpovědi můžete zasílat do neděle 14. prosince 23:59:59.

Výsledky soutěže budou zveřejněny na těchto stránkách následující den večer.

O co se hraje?

V soutěži jsou tři poukázky v hodnotě 200 kč na nákup knihy v knihkupectví Kanzelsberger. Snažili jsme se koupit poukázky do takového knihkupectví, které má velké zastoupení po republice, aby pro Vás výběr ceny byl co nejdostupnější. Snad se nám to podařilo. Seznam všech poboček naleznete na internetových stránkách tohoto knihkupectví. Poukaz platí až do 31. května 2009.

Dvě pukázky od nás získají autoři nejoriginálnějších příspěvků, jednoho výherce pak náhodně vylosuje počítač.

Přepis bublinkové nápovědy: