Moje čeština

Čeština nemusí být nuda

Jak nás můžete podpořit

Vydáno dne 13.10.2013 od Jana Skřivánková

Velice uvítáme jakoukoliv formu pomoci a podpory našeho projektu. Čtěte dále a dozvíte se, jak je možné nás podpořit.

Projekt Moje čeština je zcela zdarma, jeho cílem je poskytnout všem žákům, jejím rodičům či učitelům pomoc při učení českého jazyka. Nabízíme interaktivní testy, vysvětlení různých gramatických jevů, snažíme se najít nové způsoby, jak co nejlépe vysvětlit „záludnosti“ českého jazyka. Jako jediné stránky zaměřené na český jazyk nabízíme u každého testu vysvětlení správných odpovědí, s našimi testy se tedy můžete opravdu učit a pochopit, v čem děláte chyby. Tvorba stránek je někdy opravdu náročná, budeme proto moc rádi, pokud nás v projektu jakýmkoliv způsobem podpoříte.

Jak nás můžete podpořit?

Používejte naše stránky a nebojte se říct svůj názor.

Nejvíce nám pomáhá, když naše stránky aktivně používáte, čtete články a zkoušíte si jednotlivé testy. Hodnoťte nové i staré články, komentujte, co se vám na nich líbí i nelíbí, vyjádřete svůj názor. Zajímá nás váš názor na stránky jako takové i jednotlivé články, chceme vědět, co se vám u nás líbí a co naopak nelíbí, co byste se u nás chtěli dozvědět a co si vyzkoušet. Své nápady na nové články můžete psát do diskuzního fóra. Uvítáme také konstruktivní kritiku, upozornění na chyby či překlepy. Ptejte se na to, co vás zajímá a trápí při každodenním používání češtiny. Rádi vám poradíme a pomůžeme.

Mluvte o našich stránkách

Řekněte o našich stránkách svým spolužákům, přátelům, kolegům, případně žákům a studentům. Vložte na své webové stránky či na blogy přímý odkaz na náš projekt.

Staňte se naším fanouškem na sociálních sítích

Náš projekt má vlastní FB stránku, na které vás informujeme o všem, co se u nás děje. Dozvíte se o nových článcích, můžete je komentovat, sdílet se svými přáteli. Uvítáme, pokud dáte like našim článkům, nebo váš oblíbený článek doporučíte přes odkaz přímo zde na našich stránkách.

Sdílejte prosím odkazy na články a testy, které vás zaujaly nebo vám třeba pomohly.

Fanouškem se můžete stát zde.

Pokud používáte raději Twitter, najdete nás samozřejmě také na něm. Štěbetáme pod jménem @mojecestina a náš účet si můžete prohlédnout zde. Nově můžete také pomocí Twitteru sdílet články, které Vás na Moje čeština zaujmou.

Aplikace Čeština s maňásky

Vyzkoušejte naši novou komerční aplikaci Čeština s maňásky a pokud se Vám bude líbit, podpořte nás jejím zakoupením. Najdete v ní 6 00 testových otázek jen na vyjmenovaná slova, 3 zábavné hry na procvičení vyjmenovaných a příbuzných slov a 2 přátelské maňásky. Pokud se při učení rádi bavíte, neváhejte. Podívat se na ní můžete na adrese www.cestinasmanasky.cz.

Děkuji všem, kteří naše stránky jakýmkoliv způsobem podporují.

Jana Skřivánková


Čeština s maňásky

Zábavná aplikace na výuku vyjmenovaných slov, určování pádu, psaní ú/ů a i/y po měkkých a tvrdých souhláskách. Obsahuje celkem 8 756 testových otázek s vysvětlením správné odpovědi, 8 výukových her a vysvětlení potřebné teorie.

Vyzkoušet zdarma Češtinu s maňásky

Verze pro tisk

Články ze stejné rubriky: