Moje čeština

Čeština nemusí být nuda

Rozbor textu

Komentáře k článku: Rozbor textu

Defaultní ikona uživatele
Thelvyn:

Díky za supr článek, určitě se bude hodit 8-) Plánujete napsat nějaký přehled básnických figur (metafora, metonymie, jinotaj, personifikace…), brali sme to ve škole x-krát, i přesto mám výdycky problém jednotlivé věci z básně ‚vypíchnout‘ a určit.

Jana Skřivánková:

Re:

Článek na toto téma určitě v plánu mám, jen nevím, kdy přesně se k němu dostanu. Ale určitě se tu objeví nejen článek, ale také nějaké procvičení.

Thelvyn:

Re: Re:

Děkuji světu za takové nadšence :-)

andrushka:

diky diky

uuuu diky za ten prehled:D presne neco takovyho sem ted potrebovala:D ve skole nam oznamili ze u maturit nejakej tenhle rozbor asi budem delat, takze nas trapi seminarkama, ve kterych musime dila rozebirat…tohle mi pomohlo, takze dikys:D fakt awesome;)

skajpy:

děkuji

proletět to před maturitou abych tam pak nebelekotala-výborné, děkuji!

Snecek.7:

dík

Dobrý den,
jsem studentka věku pokročilého, studuji dálkově pro radost i pro možnost lepšího zaměstnání a nemohu si vaše stránky vynachválit… Snecek.7

Cleo:

Skvělý článek

Moc děkuji za tento článek, mnoho mi pomohl už při druhém rozboru který dělám s tímto článkem. Jediné, co můžu vytknout je to, že kdyby to bylo napsáno v bodech a ne jako souvislý text, lépe by se v tom orientovalo, i tak to nevadí a moc děkuji :)

Jana Skřivánková:

Re: Skvělý článek

Dobrý den,
jsem velice ráda, že Vám článek tak pomáhá. Váš nápad s napsáním v bodech zní zajímavě, myslím, že by opravdu nebylo na škodu napsat i nějaký stručný přehled pouze v heslech, který by člověk mohl při rozboru pro kontrolu jen prolétnout. Děkuji za námět, zkusím přehled nějak zpracovat.

Peterson:

úžasný

díky moc za tento článek hodně mi pomohl a budu ho ještě používat dále.

Jana Skřivánková:

Re: Re: Skvělý článek

Přehled byl vydán přímo v novém článku Rozbor textu-pomůcka.

popo:

čeják mi moc nejde mám z ní 2-
:idea:
ale jak si to procvičim___,,,,??­???
ale už v tom mám a bit pořádek

Toma:

Super článek

Super článek, rozbory děl mi nejdou a jsem z nich na švestku, ale musim z literatury maturovat. Prostě literatura není moje hobby… -))

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek MojeČeština.cz za ně nenese zodpovědnost. Odesláním příspěvku souhlasíte s Pravidly diskuze.