Moje čeština

Čeština nemusí být nuda

Soutěž o tři poukázky do knihkupectví

Komentáře k článku: Soutěž o tři poukázky do knihkupectví

Pilda:

Zajímavá soutěž

Super soutěž, ale bohužel se nezúčastním, protože žádnou pomůcku neznám. :-(

Bylo by super, kdyby jste pak všechny ty pomůcky co jsou použitelné a nevyhrály sem napsala také ať nám mohou také pomoct. :)


Jana Skřivánková:

Re: Zajímavá soutěž

Příspěvky určitě zveřejníme v nějakém článku, nebojte. Jinak se do soutěže určitě zapojit můžete, i když žádnou pomůcku neznáte – zkuste nějakou vymyslet, určitě to zvládnete :)


jirka.11:

adresa

No a nebylo by lepší v zprávě uvadět jen email a jmeno a v případě vyhry by byla osoba kontaktována a požádána o adresu? :idea:


Jana Skřivánková:

Re: adresa

Pokud nechcete v soutěžním příspěvku uvádět svou adresu, samozřejmě nemusíte. V případě výhry Vás pak kontaktuji a Vy mi adresu sdělíte až potom. Požadavek adresy je však zvolen pro rychlejší odeslání výhry, aby došla ke svému majiteli ještě před 24. prosincem. Adresy soutěžících nebudou ale v žádném případě využity k jiným účelům ani poskytnuty nějaké další osobě. Ihned po vyhodnocení soutěže a zpracování příspěvků budou soukromé zprávy obsahující Vaše adresy smazány.

 

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek MojeČeština.cz za ně nenese zodpovědnost. Odesláním příspěvku souhlasíte s Pravidly diskuze.