Moje čeština

Čeština nemusí být nuda

Test: Česká literatura

Komentáře k článku: Test: Česká literatura

ondrej.kosejk:

Pro jakou úroveň je test určen

Ahoj Jani, tento test je fajn, ale zajímalo by mě, pro jakou úroveň je určen? Pokud pro maturanty, tak souhlasím, ale jinak je trochu dost těžký, měl jsem dvě chyby. :oops: Kdyžtak bych doplnil do popisky, že je pro studenty, kteří se chtějí ukázat o studium na některé z kateder českého jazyka a literatury. :-D

Lenka Jedličková:

100%

Dobrý, ještě mi to přemýšlí, 100%, miluju anarchisty a Gellnerovy verše tady citované si pamatuju ještě ze školy…

Jana Skřivánková:

Re: Pro jakou úroveň je test určen

Ahoj Ondro,
test je určen pro maturanty nebo pro studenty, kteří se připravují na příjimačky na VŠ. Zkusím to v úvodu trošku víc zdůraznit :)

Jana Skřivánková:

Re: 100%

Mně se Gellner taky moc líbí, i když musím se přiznat, že mým nejoblíbenějším obdobím je 19. století. O semináři jsme ale Gellnera nedávno probírali, tak jsem si na něj při psaní testu vzpomněla.

Mackalka:

super test

Tohle byl skvělý test. Bude tu více testů z literatury?

Jana Skřivánková:

Re: super test

Testy z literatury určitě ještě přibudou, pokusím se na tom co nejdříve trochu zapracovat.

Defaultní ikona uživatele
Veronika:

super test :-)

Moc se mi testlíbí :-) A také se přimlouvám za více testů z literatury..

vendula:

100%

jo mam 100% dobry
:-D :-D :-D

Lůca M.:

Musím se pochválit…3 chyby na základce!!!

Buryna:

Jedna chybička se vloudila – chronologické seřazení knih. Ale tak nějak jsem to tušila, že to nevím
:-D děkuji moc za Vaši práci.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek MojeČeština.cz za ně nenese zodpovědnost. Odesláním příspěvku souhlasíte s Pravidly diskuze.