Moje čeština

Čeština nemusí být nuda

Test: Koncovky podstatných jmen 2

Komentáře k článku: Test: Koncovky podstatných jmen 2

moja:

Moc děkuji za test. V této gramatice se většinou řídím podle intuice a nikdy si úplně nejsem jistá správnou volbou. Díky vašemu vysvětlení u odpovědí si už umím odpovědi odůvodnit.

Jana Skřivánková:

Re:

Jsem moc ráda, že se Vám článek líbil. Připravuji o této problematice i článek, snad najdete i v něm něco pro Vás užitečného :)

Defaultní ikona uživatele
Romanka:

student

docela těžké :-D :-D

Tereza lojková studentka :

Povedený článek ! :)

Opravdu mi tenhle článek pomohl dříve jsem v duálu jen tipovala a podle mé intuice :o ( né, vždy dobře) Autorce děkuji,, moc se mi líbí i tyhle stránky :-)

skolacka:

Re: Re:

Ahoj, moc se mi ten článek líbí a moc mi pomohl pri testech… Doufam ze napises i nejake jine testy… (moc ti to jde)..:) jo a je mi lito ze tady nekdo pise vulgarni slova a ze misto toho aby okomentovali tvuj test tak tady pisou co meli k obedu…

Já:

Díky

už to chápu!!!

ewička:

reagovat

ten je super ted vás budu použivat kdykoli když jsi budu chtít něco zopakovat :-) :-D

kaktus00:

75 procent

super lehké :idea: :idea: :?:

Patrik K.:

100 procent

R.K.:

Děkuji mnohokrát

Dobrý den,chtěl bych vám paní Jano mockrát poděkovat,kvůli vám se na zítřejší písemku cítím o mnoho připravenější­..Ještě jednou Děkuji..Jsem váš fanda v tomto ohledu :) . Je to paráda ,že jste se takto rozepsala ,protože takto my to nevysvětlila ani moje p. učitelka na Čj…Ještě jednou Děkuji.
S pozdravem R.K.

Neregistravaný uživatel:

jsem rada ze to tu je protoze mi to moc neslo

Neregistravaný uživatel:

měla jsem jenom 63% bééé :-( ale dík že to existuje ještě jednu dííííík :-D

Simona:

Děkuju vám

Moc vám chci poděkovat za tento test i podrobné vysvětlení, toto byla v češtině vždy má slabá stránka a díky tomuto testu a článku v tom mám větší jasno :) Mám těsně před přijímačkama na čtyřletý gympl a tato stránka mi stále pomáhá :) Děkuju !

---:

Děkuji za pěkný test, moc mi pomohl

1oo% Super test :-D

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek MojeČeština.cz za ně nenese zodpovědnost. Odesláním příspěvku souhlasíte s Pravidly diskuze.