Moje čeština

Čeština nemusí být nuda

Test: Skloňování podstatných jmen 1

Komentáře k článku: Test: Skloňování podstatných jmen 1

Defaultní ikona uživatele
lol:

u množného čísla sem si to nevsimal melo by to byt nejak zvyrazneny … vsecko sem dal do jednotnyho takze 50% :-( :-( :-( :-(

Jana Skřivánková:

Re:

Pokud by se mělo doplňovat pouze jednotné číslo, bylo by to tam napsáno. Psát se má tvar uvedený v závorce, je proto třeba pozorně přečíst celé zadání u každého konkrétního slova.

lenka:

tak to je docela super chytak,taky jsem si nevsimla mnozneho cisla.. :-) no jo,clovek nejvice chyb dela nepozornosti…:-(

CZtka:

Supr, 100%… ale zas tak jistá jsem si nebyla

Malý Budha:

To je průser!

40% Katastrofa! Bydlím už osmnáct let na Slovensku a tak jsem toho z českého jazyka již hodně zapomněl. Ale však proto jsem se tu registroval, abych si připomněl jeden z nejkrásnějších jazyků světa. :-D Proto děkuji za tyto stránky všem jejím autorům.

Evča:

Evča

Úspěšnost 100% :-D ještě si toho ze základky pamatuji dost :-D A že už je to cca 10 let, co jsem vyšla 8-)

Hanullka:

super

parádní, mam 100% tak to sem nečekala :-)

luted:

sakra 100% to jsem nečekal,že mi to takhle pujde po prazdninach :-)

hadzska:

Nu prostě jsi úžasná.Stránky jsou bezvadní a jsem štastná,že jsem je tady našla.Nu ,ale řeknu ti co bych za to dala ovládat vše jako ty.Ach jo

kátula:

ahoj

moc se mi to líbí a měla sem to všechno dobře

Andrea:

Pády

Ty jo, 100 % úspěšnost, jestli to nebude tím, že jsem si to letos zopakovala se svým třeťáčkem :-)))

kikca:

Paní Skřivánková

Paní skřivánková vážně vás obdivuju vytvořila jste všechny tyto testy a ještě odpovídáte na komentáře jste vážně super všechny vaše testy jsou stejně super jako vy

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek MojeČeština.cz za ně nenese zodpovědnost. Odesláním příspěvku souhlasíte s Pravidly diskuze.