Moje čeština

Čeština nemusí být nuda

Slavíme první narozeniny

Vydáno dne 20.09.2009 od Jana Skřivánková

Dnes uběhl přesně rok od vydání prvního článku na našich internetových stránkách. Podívejte se s námi v tomto článku, co vše se za ten rok u nás odehrálo.

 Na stránce Moje čeština se začalo pracovat již na konci srpna roku 2008. Prvním vydaným článkem byl článek Shoda podmětu s přísudkem. Tento článek byl ale doplněn o další informace a znovu vydán, proto v dnešní době najdete jako nejstarší článek Rozbor textu. Oficiálního spuštění se naše stránky dočkaly 20. září 2008.

Statistika článků

V současné době obsahujeí stránky 137 článků. Tento počet je neustále zvyšován, pevně věřím, že se brzy přehoupně přes dvě stovky. Nejobsáhlejší sekcí gramatiky jsou v současné době vyjmenovaná slova. Na toto téma si u nás můžete přečíst 15 článků. Vyjmenovaná slova jsou na našich stránkách významná také tím, že jsou zpracována v ilustrovaných přehledech. Toto zpracování je zatím na internetu ojedinělé. Druhým nejčastějším tématem článků jsou podstatná jména.

Návštěvnost

Velkou radost nám dělá také návštěvnost, která se během existence stránek výrazně zvýšila. První dny po spuštění stránek se pohybovala okolo sta unikátních návštěvníků za den, v průběhu dalších měsíců se vyšplhala v průměru až na 500 unikátních návštěvníků za den. Během letních prázdnin návštěvnost klesla přibližně o polovinu, ale se začátkem nového školního roku vzrostla návštěvnost v průměru na 1000 unikátních návštěvníků ve všední den a 400 návštěvníků během víkendu. Nejvyššího počtu návštěvníků - 1121- bylo dosaženo 14. září 2009.

statistika návštěv

Pár slov na konec

Ráda bych poděkovala všem návštěvníkům, kteří na naše stránky v průběhu tohoto roku přišli. Děkuji také všem, kteří se k našim článkům v komentářích vyjadřují. Děkuji těm, kteří je chválí i těm, kteří píší kritiku. Z každého takového komentáře se snažíme vytěžit maximum a tím naše stránky zdokonalovat. Ráda bych také poděkovala Marku Vítovi za velkou podporu při tvoření těchto stránek. Další mé poděkování patří našemu programátoru Petru Hudíkovi - bez něj by naše stránky nefungovaly tak, jak fungují. Na závěr bych také ráda poděkovala Lence a Ondrovi za jejich skvělé články, kterými přispívají ke kvalitě těchto stránek.

V neposlední řadě samozřejmě děkujeme Vám, čtenářům, studentům a učitelům českého jazyka. Bez Vaší podpory a kladného přijetí bychom těžko v úsilí pokračovali. Děkujeme a zároveň doufáme, že nám i nadále zachováte svou přízeň.

Pokud chcete naše první narozeniny oslavit s námi, můžete se zapojit do speciální narozeninové soutěže.


Čeština s maňásky

Zábavná aplikace na výuku vyjmenovaných slov, určování pádu, psaní ú/ů a i/y po měkkých a tvrdých souhláskách. Obsahuje celkem 8 756 testových otázek s vysvětlením správné odpovědi, 8 výukových her a vysvětlení potřebné teorie.

Vyzkoušet zdarma Češtinu s maňásky

Verze pro tisk

Články ze stejné rubriky: