Mluvnický test #2
Komentáře k článku: Mluvnický test #2
Vy mi dáváte
Děkuji za hezký testík… je zajímavé být teď v roli chudáka studenta, na kterého tu číhá nejeden chyták. 80% (pane magistře, měl byste se stydět).
První otázka by mi ale bývala prošla, kdyby to byl anglický test.

Vzpomínka na školní léta
Pěkný test,ačkoliv jsem ze školních lavic již mnoho let a větné rozbory jsem od té doby nedělala – jen kontrolovala dětem a to je také již nejméně 10 let nazpět, tak jsem Váš test měla jen s jednou chybou a to mně velmi potěšilo. Musím uznat , že nás to ve škole dobře naučili a teď se to i po letech vybavilo. Děkuji, určitě na Vaše stránky občas zavítám.
90%
Na to, jak se mi do vašeho testu nechtělo, jsem ho zvládla nečekaně dobře=)Tenhle úspěch je pro mě motivací, těším se na další testy!

otázka č. 9
Chtěla bych se zeptat, jak to, že u otázky 9 je správná odpověď SOUŘADNÉ SOUVĚTÍ, přestože je tam i vedlejší věta předmětná. Děkuji! BTW – je skvělé, že se někdo pustil do tvorby takovýchto češtinských stránek! Vypadá to dost slibně:) Jen tak dál!
Re: otázka č. 9
Souřadné souvětí obsahuje 2 a více hlavních vět, klidně může mít i libovolné množství vět vedlejších.
Jsou tu skvělé testy, moc mi to pomáhá a obdivuji Vás, že se tomu věnujete a chtěla bych se zeptat,jestli by bylo možné dát sem nějaké testy, které se objevují u příjimacích zkoušek na VŠ.
Re:
Možné to určitě je, časem bychom určitě chtěli něco takového na naše stránky zařadit, ale v současné době to není naší prioritou.

Re:
Jestli vás to uklidní, tak největší problémy v testech na VŠ jsou
právě s učivem ze základní školy, to totiž většinou stihnete na
střední zapomenout…Takový rozbor souvětí nebo určování slovních
druhů dělá potenciálním vysokoškolákům největší potíže

tak jsem si právě trošku zlepšila sebevědomí vrátila jsem se po
patnácti letech do školy a si jsem ještě všechno nezapoměla měla jsem ve
vašem testu 90 procent tam možná ten příští rok tu maturitu
dodělám

80% no snad
to mohlo být i lepší

jupí … nachystaná na zítřejší písemku z 90ti procent

100 procent

Děkuji za test, chodím do 8 a zrovna máme psát čtvrtletku, tak sem si
to procvičila.. jinak mám 100%
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek MojeČeština.cz za ně nenese zodpovědnost. Odesláním příspěvku souhlasíte s Pravidly diskuze.